După ce a fost mușcat de un șarpe veninos, bărbatul și-a mușcat soția ca să moară împreună. Dar...

11 Februarie 2019

Un bărbat din India care a fost atacat de un șarpe veninos și-a mușcat soția de încheietura mâinii dorind să moară împreună.

Un bărbat din India care a fost atacat de un șarpe veninos și-a mușcat soția de încheietura mâinii dorind să moară împreună.

Shankar Rai dormea în locuința sa din regiunea Samastipur, la circa 100 de km nord de orașul Patna, Bihar, când a fost mușcat de șarpe.

Până dimineața, starea bărbatului s-a agravat. Simțind că nu mai are mult de trăit, bărbatul a luat mâna soției și i-a spus că vrea ca ei doi să fie uniți în moarte.

Bărbatul și-a înfipt dinții în încheietura femeii, potrivit site-ului India Today.Martorii spun că echipajele medicale au intervenit de urgență și ia-u dus pe amândoi la spital. Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat, dar soția lui a supraviețuit.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?