Dublu atentat kamikaze într-o moschee din Nigeria. Zeci de oameni au murit

28 Noiembrie 2014

Atentatul a fost comis în momentul rugăciunii săptămânale. Nigeria este frecvent scena unor atacuri teroriste comise de secta islamistă Boko Haram.

Dublu atentat-kamikaze comis vineri într-o moschee din Kano, principalul oraş din nordul Nigeriei, relatează France Presse. Cel Puţin 120 de oameni au murit şi peste 270 au fost răniţi.

Iniţial au fost două atentate comise de kamikaze în faţa marii moschei, în momentul rugăciunii săptămânale. Apoi, oameni armaţi au deschis focul asupra celor care încercau să fugă AFP notează că moscheea asupra căreia a fost comis atacul este condusă de unul dintre cei mai înalţi demnitari musulmani din Nigeria, care a îndemnat la opoziţie armată faţă de islamiştii din Boko Haram.

Nigeria este frecvent scena unor atacuri teroriste comise de secta islamistă Boko Haram. Gruparea atacă serviciile de securitate ale ţării, creştinii, dar şi musulmanii care nu respectă doctrina fundamentalistă a sectei, scrie stiri.tvr.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

4 0
SALAMU ISLAMU ALLAHU SATANU TERORISTU ALECU
29 Nov 09:33
INAPOIATII ARABI SI CEILALTI RETARDATI FANATICI CARE SE PLOCONESC SPRE MECAC,ORASUL SATANEI[ALLAH-ZEUL LUNII IN MITOLOGIA PRIMITIVILOR BEDUINI DIN PENINSULA ARABICA!]...O SUBSPECIE DE MAIMUTE,INCOMPATIBILI CU DEMOCRATIA SI CU CIVILIZATIA UMANA.
Răspunde
1 0
torzonborz
29 Nov 16:47
2 Ai "cat de cat" dreptate
Sunt sub-specie de "maimute", mai exact sub-specie de primate.
Toate primatele au fix doua glande mamare, au police opozabil, ochi frontali, par in loc de blana, creier mare, unghii in loc de gheare, etc.
Arabii sunt primate. la fel ca si mine sau ca tine, sau ca maica-mea.
2 -3
Bibi
29 Nov 17:55
3 Asa o fi , dar si ei gandeau despre noi la fel acum 2000 de ani. Nu uita ca leaganul civilizatiei de aici a incepul , de pe Tigru si Eufrat sau Nil. Arabii sunt asa cum sant ptr. ca incepand cu razboaiele "sfinte" numai crime s-au produs pe pamanturile lor si toate au fost pricinuite de europeni. In cuceririle maure sau cele otomane, exista toleranta ptr. alte religii si in teritoriile cucerite de ei aveau loc toate religiile. Treaba cu Brancoveanu este fortata, el a fost ucis din alte motiuve. Nu la fel a fost si invers, cand europenii au cucerit "Tara Sfanta", sau cand arabii mauri au fost izgoniti din Spania. Nu mai departe inchizitia ucidea tot ce era strein de "Sf. cruce" catolica. Mari interese destabilizeaza aceasta zona , iar SUA este piaza rea a regiunii. Ei nu sunt maimute , dupa cum spune cineva pe aici. Aici au fost fenicienii, persii si babilonienii, egiptenii, cartaginezii, cand pe la noi exista acele "maimute" de care pomenesti tu si altii. Am cunoscut arabi si credema , la o adica la "drum" as pleca mai degraba cu un arab, decat cu un roman .
2 0
PROEUROPA UNITA,FARA VENETICI HARAPO-MAHOMEDANI
02 Dec 16:21
3 MAI DUTE-N AIA MATII DE TEMBEL PROPAGANDIST PROTERORISTOARAB,IN PRIMUL RAND CA CIVILIZATIILE SUMERIANA,BABILONEANA,ETC N-AVEAU NIMIC DE-A FACE CU INAPOIATII ARABI,PRIMITIVII BEDUINI DIN PENINSULA ARABICA AU PLECAT TARZIU,IN SEC AL VIII D.C. IN NUMELE LUI SATAN[ALLAH-ZEUL LUNII IN MITOLOGIA BEDUINILOR DIN PENINSULA ARABICA]SI-A INVADAT ASFEL INTREGUL NORD AL AFRICII SI INTREGUL ORIENT APROPIAT,TERITORII SI TARI FOSTE CRESTINE,NEARABE PANA LA INVAZIA HARAPO-ISLAMISTA]EGIPT,SIRIA,LIBAN,PALESTINA,ETC]IAR SPANIOLII DUPA CUM SE STIE,AU FOST NEVOITI SA DUCA PESTE 700 DE ANI DE LUPTE EROICE,PANA AU REUSIT SA-I EXPULZEZE DEFINITIV DIN PATRIA LOR PE ACEIASI INAPOIATI FANATICI ARABI,BABUINII CARE VISAU SA CUCEREASCA INTREAGA LUME IN NUMELE LUI SCARAOSCHI.
4 0
Bibi
29 Nov 07:18
Un atentat terorist sinucigas. Kamikaze are o alta connotatie si se refera strict la legendele si istoria Japoniei.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?