Dorel "loveşte" din nou: drum crăpat, la cinci zile după asfaltare. "S-a turnat şi pe ploaie"

8 Iunie 2016

Au turnat asfalt pe ploaie în ultima săptămână de campanie electorală, iar acum astupă crăpăturile. Se întâmplă în judeţul Dâmboviţa, pe Drumul Naţional 71. Şoseaua a rezistat doar cinci zile, suficient cât să treacă ziua alegerilor, transmite Realitatea TV.

Un şofer care tranzita Drumul Naţional 71 i-a filmat pe muncitori în timp ce asfaltau pe o ploaie torenţială. El a încercat să le atragă atenţia muncitorilor, însă aceştia au devenit recalcitranţi.

Zona asfaltată pe ploaie era în această dimineaţă plină de crăpături. Soluţia muncitorilor a fost să cârpească drumul care ar trebui să fie impecabil. Constructorii au găsit alt motiv pentru problemele apărute. Aceştia spun că şanţurile înfundate de pe marginea drumului conduc apa sub asfalt.

De asfaltare pe Drumul Naţional 71 Bâldana - Târgovişte - Pucioasa - Sinaia se ocupă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?