Dragnea contestă alegerea lui Dăncilă. Gușă:"O mare rușine pentru un om fără rușine"

8 August 2019

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că decizia lui Dragnea de a contesta alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția președinte al PSD este, de fapt, o misiune de a îngroapa PSD. "Va termina partidul din pricina complicității lui cu membrii fostului stat paralel, Coldea și Maior, inspiratorul USR."

"Asta e o altă bombă, care nu a venit întâmplător!  Cred că pentru Dragnea, asta e o cădere în abis și este o mare rușine pentru un om fără rușine, misiunea lui e să îngroape PSD, să-l termine din pricina complicității lui cu membrii fostului stat paralel, Coldea și Maior, inspiratorul USR.

Dragnea așează PSD pe un tron al rușinii, îl exclude din aritmetica internă a partidului, pentru că orice pesedist văzând un fost președinte care continua să creeze probleme partidului îl va considera pe Dragnea un balast pe care să-l arunce, pentru ca balonul PSD să zboare în continuare.

Dragnea a fost un servitor al fostului stat paralel și din interesul rezerviștilor, fac în așa fel încât omul propus de PSD să nu ajungă în turul doi, ce face Dragnea favoritului candidatul rezerviștilor, respectiv Dan Barna.

Autorul moral al dezastrelor de la 10 august 2018 e că lovește din nou în preajma datei de 10 august în partidul care l-a făcut președintele Camerei Deputaților.E un recidivist care afectează partidul care l-a făcut mare. Pentru Dăncilă și restul vine ca un balon de oxygen, pentru că le permite să se desprindă de imaginea proastă a lui Dragnea.

Din acest moment, partidului și lui Dăncilă le va fi mai ușor în campanie, nu cum ar fi dorit Drganea și Coldea.

Ne este o problemă cu statutara pentru PSD. Am fost secretar general al partidului, când un om e condamnat, conform statului își pierde calitățile și în forul statutar și congres se legalizează toate deciziile. Membrii pot să ia în foruri statutare orice decizie și nu e vina membrilor că Dragnea, într-un exces de imoralitate, nu a demisionat de la conducerea Camerei Deputaților sau de la conducerea PSD", a declarat Gozmin Gușă.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Deciziile de partid devin publice,când sunt inscrise in registrul tribunalului,bre,poate cineva le poate contesta,in democcrație..
09 Aug 05:44
Dl Cornel,eu am inteles că dl Dragnea nu a cerut funcția,pentru că nu i-a fost luată,ci doar să constate ca atunci când mergi cu fofârlica ,apar fisuri.Sau frizuri,adica tras de păr,pentru opozitie.Oricum PSD nu a putut face nimic din programul lui Dragnea,asa ca dacă acualii mai vor la guvernare sa își faca program Dăncilă -Timmermans .că dl Rareș Bogdan numai spune ce nu e bine,dar ce va face spunea doar ca legionarii„Să facem o țară mândră ca soarele de pe cer ”.De-aia au căsăpit pe mulți..ca acum ,cei care se opuneau.Vedeti ca actualul PSD ,nu se opune la nimic,or că nu are la ce ,or că nu stie cum.Funcțiile să meargă..
Răspunde
0 0
cotoi
08 Aug 23:06
Ca puscarias ce pretentii mai are , sa-si ispaseasca pedeapsa si pe urma liber cu tinichea de coada .
Răspunde
0 0
Moromete
08 Aug 21:26
Acțiunea ”rezervatului” doare numaimpentru ceu care sunt sensibili la soarta noului PCR cum este tovărășilă Gușă :) O Mare Rușine pentru un om fără rușine .... fiuu o frază memorabilă ...Tovarășul Lenin a făcut deja o rotație . Mă animalule ..care ai pozat in democrat ..De când te doare sufletul pentru ce fac drăcușorii când tu ai fost pozat rugandu-te la icoane ? Ai cumva blana de mioriță și colți de lup ?
Răspunde
0 0
Tudor
08 Aug 17:49
Dragnea e un bou ce rușine vreți să aibă?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?