Doi părinţi au început să creadă în MIRACOLE. Ce semn uimitor au primit în ecografia bebeluşului!

24 August 2017

Un cuplu din statul american Pennsylvania a început să creadă în miracole după ce o imagine religioasă neaşteptată a putut fi văzută în ecografia bebeluşului lor. 

Alicia Zeek a mărturisit că nu şi-a putut crede ochilor atunci când medicii i-au dat ecografia fiicei sale încă nenăscute, Briella: "Am început să clipesc mult, pentru că nu îmi venea să cred că este adevărat. Pentru mine, e Iisus în fotografie. Arată ca Iisus", a spus ea.

Viitorul tată, Zac Smith, a explicat că şi el, la rândul său, vede foarte clar figura lui Iisus privind la fetiţa sa şi a povestit că i-au dat lacrimile.

Cei doi viitori părinţi nu se consideră religioşi, dar cred că acesta este un semn, pentru că fetiţa lor este sănătoasă, deşi cele două naşteri anterioare au fost problematice şi pentru mamă şi pentru copii, în plus, fraţii mai mari ai fetiţei s-au născut cu probleme grave de sănătate, scrie Aol News. 

Briella, fetiţa celor doi şi cel de-al treilea copil al cuplului, s-a născut perfect sănătoasă. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?