Senat: Directiva europeană privind produsele din tutun ar putea fi adoptată după alegeri

23 Mai 2016

Comisia economică din Senat a soclicitat dezbaterea și adoptarea de urgență în plen a proiectului de lege directiva europeană privind comercializarea produselor din tutun.

Dacă proiectul de lege va fi introdus în plen el ar putea să fie supus adoptării imediat după alegerile locale, transmite Profit.ro

Senatul este prima Cameră sesizată, iar raportul comisiei la proiect a fost depus pe 10 mai, cu doar 10 zile înainte de termenul limită la care directiva europeană ar trebui transpusă în legislația națională. 

Adoptarea acestei directive i-a nemulțumit și pe producătorii de țigări care au avertizat că noile reglementări ar pune în dificultate unii jucători de pe această piață.

După eventualul vot în Senat, proiectul va trebui dezbătut de comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților, iar în cel mai fericit caz directiva ar putea fi aprobată până la finalul sesiunii legislative, respectiv sfârșitul lunii iunie.Sirea completă pe Profit.roSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?