Decizie definitivă bombă pentru clienţii Băncii Pireus, cursul francului îngheţat

2 Octombrie 2018

Decizie definitivă bombă pentru clienţi în cazul Piraeus Bank şi recuperatorul Investcapital Malta. Toate clauzele abuzive au fost eliminate din contract, potrivit avocatatului Adrian Cuculis.

Toate clauzele abuzive - comision de acodare de 1700 Chf, clauza de dobândă, dar şi clauza de cosolidaritate din contract, au fost anulate, iar cursul CHF îngheţat la maxim 2,6 lei. 

Prin acestă îngheţare, Piraeus Bank şi recuperatorul de creanţe Investcapital Malta sunt obligaţi să primească valoarea ratelor şi implicit întregul credit la o valoare de cel mult 2,6 Lei /Chf.

Prin acestă îngheţarea cursului francului elveían se crează un precedent care va deschide calea şi altor debitori şi astfel alte instanţe vor prelua sintagma, inghetarea cursului valutar cu consecinţa că valoarea sa nu fie mai mare de x lei/franc precum.

Toate detaliile despre aceste decizie le puteţi citi AICI.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?