De necrezut! Liderul opoziției a refuzat să se încline în fața Reginei Marii Britanii

21 Iunie 2017

Liderul Partidului Laburist, James Corbyn, a generat discuții aprinse atunci când a fost surprins stând drept înaintea discursului Reginei Elisabeta a II-a, ținut în Parlamentul britanic. 

În timp ce toți ceilalți din jurul lui, inclusiv Theresa May, s-au închinat reginei când au intrat în Camera Lorzilor, liderul laburiștilor a rămas în poziție verticală.

Echipa politicianului a declarat că el a fost singurul care a respectat protocolul corect, spre deosebire de toți ceilalți, însă, în mod clar, el iese în evidență în sens contrar.

Potrivit etichetei, se obișnuiește ca toți membrii Camerei Comunelor să se încline în fața Reginei înainte de discursul pe care aceasta îl ține în Camera Lorzilor la deschiderea ședinței din Parlament.

Unii susțin că protocolul corect este ca numai Vorbitorul și Reprezentantul Reginei să se pleace, dar alții susțin contrariul, iar controversa este departe de a se clarifica.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?