De ce să nu mai folosești clorul niciodată

3 Noiembrie 2017

Cu siguranță toate femeile folosesc, de exemplu, clorul, fie pentru spălarea hainelor, fie pentru curățarea diferitelor suprafețe. Cu toate acestea, el nu ar trebui să mai fie folosit. Află de ce din rândurile de mai jos!

Iată de ce să nu mai folosești niciodată clor!

Înălbitorul cu clor. În foarte multe case, acesta este frecvent utilizat, mai ales atunci când este vorba despre curățare sau dezinfectare. Popularitatea sa derivă de la faptul că are capacitatea de a păstra hainele albe, îndepărtează mucegaiul din baie și dezinfectează diverse suprafețe. Dacă ar fi să ne referim strict la acest scopuri, atunci putem spune că înălbitorul cu clor este eficace. Cu toate acestea, au fost aduse în discuție anumite efecte secundare negative și potențiale pericole rezultate din utilizarea acestui produs.

Cel mai evident pericol este clar tipărit chiar pe eticheta sticlei. Clorul este puternic coroziv și are capacitatea de a irita ochii, pielea, tractul respirator, pur și simplu prin inhalarea gazelor pe care le emite. A fost dovedit științific faptul că această inhalare este capabilă să deterioreze plămânii și esofagul. Poate că efectele secundare nu vor fi vizibile imediat și nici nu se vor manifesta pe loc, dar, cu fiecare expunere la clor, și impactul chimicalelor se va observa mai acut.

Mai multe pe Divahair.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?