De ce este România astfel? Cazul Kovesi din perspectiva imposturii

17 Februarie 2019

Editorial tăios al lui Dan Andronic în Evz despre cazul Movesi.

"Cazul Kovesi. România pare intrată în zodia lui Marte. Războiul româno-român continuă în aplauzele aliaților de peste Ocean sau de la Bruxelles. Ceea ce pare normal într-o altă țară devine subiect de controverse la București. Cauza este însă mult mai profundă decât ceea ce ne-am obișnuit să auzim pe la diverse talk-show-uri.

Astăzi am să mă refer la cu totul alte motive decât cele care țin de politicieni. Pentru că ei sunt aleși, ne plac, nu ne plac, au în spate voturile a milioane de oameni. Ei pot fi judecați de opinia publică, urmăriți de instituțiile statului, dar nu se poate pune la îndoială legitimitatea lor.

În schimb putem discuta despre deciziile care duc la promovarea unor oameni fără merite, despre impostura unor personaje ajunse înalți funcționari ai statului, care au declanșat această nebunie în România".

Întreg editorialul, pe evz.ro



Subiecte pe aceeași temă



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Andrei
17 Feb 11:20
Mizerii, doar mizerii pentru superficiali.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?