Dan Nica: Intenţia noastră este ca Legea salarizării unice să-şi producă efectele din 2010

22 Aprilie 2009
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a declarat, în urma şedinţei coaliţiei de miercuri, că intenţia partidelor aflate la guvernare este ca Legea salarizării unice să-şi producă efectele începând cu anul 2010.

Nica a afirmat că s-a căzut de acord asupra unui set de principii, cel mai important dintre acestea fiind o ierarhizare care să fie în concordanţă cu cele din UE.

"Am căzut de acord asupra unui set de principii. Unul dintre cele mai importante principii care va duce la elaborarea acestei legi se referă la o ierarhizare care să fie în concordanţă cu sistemul european de salarizare a bugetarilor din ţările membre UE şi la un sistem de echivalenţă a funcţiilor pe grile de salarizare", a explicat Dan Nica.

"Am făcut acestă precizare pentru că au apărut multe speculaţii legate de ierarhizare", a spus ministrul Internelor.

Nica a confirmat faptul că se va menţine un raport de 1 la 15 între salariul minim şi cel maxim.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?