Dan Nica: Am aflat de venirea preşedintelui cu cinci minute înainte de şedinţa de Guvern

19 Iunie 2009
foto: NewsIN
foto: NewsIN
Vicepremierul, Dan Nica, a declarat că a aflat cu cinci minute înainte de şedinţa de Guvern de venirea preşedintelui. Nica a povestit că prim-ministrul Emil Boc l-a anunţat de venirea lui Traian Băsescu şi că el a reuşit să spună numai câtorva miniştri cu care venea spre sala de şedinţe.

Dan Nica este de părere că ceea ce s-a întâmplat atunci "nu a fost fault" din partea PD-L.

"Eu am un alt principiu. Eu cred că Guvernul trebuie lăsat să lucreze şi lăsat în afara jocurilor politicianiste. Guvernul României are o responsabilitate imensă în această perioadă şi nu cred că este bine ca în această perioadă să introducem nuanţe politicianiste în activitatea Guvernului, pentru că măsurile pe care le luăm trebuie să fie măsuri credibile, să avem susţinerea oamenilor. În momentul în care luăm o măsură şi există riscul ca aceasta să fie viciată de elemente care ţin de politicianism, ne pierdem susţinerea oamenilor, credibilitatea şi mai ales, credibilitatea pe plan internaţional", a spus Dan Nica. "Suntem dependenţi de modul în care ne privesc finanţatorii internaţionali", a precizat el. 

"Această ţară are nevoie de finanţare, iar dacă finanţarea nu există sau este foarte scumpă plătim cu toţii acest preţ. Printr-o declaraţie, o luare de poziţie pot să apară toate aceste elemente", a concluzionat Dan Nica.  Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?