Ai văzut astfel de nori pe cer? Atenţie maximă! Iată ce pot prevesti

18 Februarie 2019

Unii oameni de ştiinţă consideră co existo o serie de semne care prevestesc, cu cel puţin 24 de ore înainte, un cutremur puternic. Printre acestea se numără şi norii panglică.

Apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli, ar putea prevesti un cutremur. "Aceştia reprezintă materializarea schimbului energetic între Pâmânt şi atmosferă, care precede descărcarea de energie seismică", spune generalul Emil Străinu, care a dezvăluit rezultatul celor 30 de ani de cercetare ai său asupra seismelor.

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur. În orele premergătoare unui cutremur, în zona respectivă, fiinţele vii devin foarte agitate, inclusiv oamenii. Au o stare de nervozitate, de nelinişte, care apare fără motiv.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ghib Andrei
18 Feb 18:48
Sunt nori strato-cumulus care apar inaintea unui front atmosferic si apar inainte de aparitia precipitatiilor. Nu au legatura cu seismele. Variatia presiunii atmosferice se coreleaza cu descarcarile seisice.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?