Furtună cu păianjeni

19 Mai 2015

Locuitorii din Goulburn – Australia au avut parte de o așa zisă furtună de păianjeni atunci când mii de arahnide au căzut din cer.

În ultima săptămână, locuitorii din Goulburn – Australia au avut parte de o așa zisă furtună de păianjeni atunci când mii de arahnide au căzut din cer. Unul dintre locuitori, Ian Watson a declarat pentru presă că fenomenul i-a făcut locuința să pară părăsită și sub controlul păianjenilor.

Întreaga casă a fost acoperită de păianjeni mici și negri și când am privit spre soare am observat o mulțime de plase care urcau câteva sute de metri spre cer – a adăugat Watson. El a mai spus că imaginea în sine era frumoasă însă că a fost ușor deranjat de faptul că micuții păianjeni se încurcau în barba sa. Fenomenul nu este însă unul singular, nici anunțător de apocalipsă și de altfel are și o denumire – balooning (plutire) – a explicat arahnologul Rick Vetter și este cât se poate de firesc.

De obicei prin mai sau august, puii de păianjeni plutesc astfel prin aer, în colonii. De obicei coloniile sunt mult mai mici și astfel nu sunt deranjante pentru oameni. De data aceasta arahnidele au așteptat condiții meteo favorabile și când acestea au sosit, miile de păianjeni și-au luat zborul deodată. Sigur, asta a părut pentru mulți dintre locuitorii zonei un fenomen ciudat și în același timp terifiant.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?