Cristian Tudor Popescu a spus întâmplarea uimitoare de care a avut parte azi, în secţia de votare

26 Mai 2019
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a mers la vot, la o secţie de pe Calea Griviţei.

Jurnalistul a povestit că un reprezentat ALDE l-a întrebat dacă doreşte şi buletine pentru referendum.

"Nu-mi amintesc când am stat ultima dată la coadă ca să votez, în secția mea de lângă Griviței. A durat 10 minute până când am intrat în secție! O tânără cu copilul prins pe piept într-un săculeț a vrut să voteze având domiciliul în Berceni. I s-a explicat că trebuie să meargă la secția dânsei din Berceni și că, dacă ar fi fost din alt județ, putea vota în Grivița sau în orice altă secție din București.

Un reprezentant ALDE m-a întrebat dacă vreau și buletine pentru referendum. I-am explicat, nu chiar blând, că nu are dreptul să interfereze cu alegătorii aflați în secție în calitate de reprezentant de partid.

Vă amintesc că șeful ALDE, Tăriceanu, a boicotat agresiv referendumul. Sper să fi priceput tânărul aldist neliniștit…Clar e mai multă lume decât de obicei!", a scris CTP pentru republica.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?