Constructorii Autostrăzii Lugoj-Deva asigură că termenul de finalizare, august 2019, va fi respectat

9 Noiembrie 2018
Constructorii Autostrăzii Lugoj-Deva asigură că termenul de finalizare al execuţiei va fi respectat
Constructorii Autostrăzii Lugoj-Deva asigură că termenul de finalizare al execuţiei va fi respectat

Pe şantierului lotului 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se lucrează intens. Deşi mai este mult de lucru in zona arhi-cunoscutului „deal al liliecilor”, Şoimuş, constructorul, Asocierea SC Tehnostrade SRL – SC SPEDITION UMB SRL, ne asigură ferm că termenul de finalizare al execuţiei, prevăzut pentru luna August 2019, va fi respectat.

Procedura tehnică aplicată în zona Dealul Șoimus reprezintă o premieră în România. Mai mult decât atat, în toată lumea mai sunt executate doar 3 lucrari de complexitate asemănătoare.

Mobilizarea de fortă de muncă, implicată în proiect, este impresionantă, totalizând un număr de 800 de oameni, dintre care aproximativ 100 sunt specialiști, ingineri, directori și coordonatori de proiect. Se actionează în ritm susținut cu un număr de aproximativ 300 de utilaje specifice.

Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva are în total 22,139 km care la acest moment este finalizat în proporție de 95%.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?