După demitere, Remus Borza desființează PSD: Doar amantele, hoții și proștii au succes în politică

12 Iunie 2019
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Remus Borza, consilierul economic demis de Viorca Dăncilă la doar o săptămână de la numire, a vorbit la Realitatea TV despre aparatul bugetar supradimensionat și despre strategia greșită a guvernului și a atras atenția asupra faptului că România este la finalul unui ciclu de creștere economică, iar o nouă criză este posibilă. Doar amantele, hoții și proștii au succes în politică, a mai spus Borza, care a acuzat-o pe Dăncilă că vrea să preia modelul lui Liviu Dragnea. 

Remus Borza, consilierul economic demis luni de Viorica Dăncilă la doar o săptămână de la numire, a declarat marți la Realitatea TV că îndepărtarea sa din guvern i-a lăsat ”un gust amar”. ”Mă așteptam măcar la un telefon să pot explica”, a spus Borza, care a fost demis după o serie de declarații în care vorbea despre aparatul bugetar supradimensionat și despre numărul prea mare de ministere. 

Borza a reluat, afirmațiile care au stârnit nemulțumire în PSD și a explicat și cum a decurs scurta sa carieră în guvern.

”M-am văzut de trei ori cu premierul Dăncilă. I-am prezentat propria mea viziune despre zona macroeoconomică, prioritățile în infrastructură și cercetare-inovare. Am spus că toată această creștere de venituri nu a făcut decât să finanțeze milioane de locuri de muncă în străinătate, a fost o creștere nesănătoasă”, a spus Borza.

O nouă criză e posibilăCare au fost sfaturile acestuia? ”Salariile ar trebui înghețate. Toate ministerele au fost conduse de lefegii, ei vor să dea să dea la toată lumea. Nu e suficient să dai, a arătat rezultatul votului. Am crezut că încearcă să se schimbe, să schimbe mesajul, pentru că bazinul lor se erodează”, a mai adăugat fostul consilier economic. ”Avem 1,4 milioane de bugetari, mulți plimbă aer”, a mai spus Borza.

Borza a mai spus că nu a vorbit despre concedieri în aparatul bugetar. "Îi putem plati pe toți, dar trebuie sa îi punem să livreze, este nevoie de creșterea calității muncii în aparatul bugetar", a subliniat Borza.

”Suntem la finalul unui ciclu de creștere economică, o noua criză este posibilă, nu am învățat nimic din criza care a fost și repetăm greșelile trecutului", a avertizat Borza.

Atac dur la adresa lui Dăncilă

„Am intrat în politică la 45 de ani și vă dau scris pe cuvânt de pionier, de la anul mă retrag la vatră. În ultimii 30 de ani doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes” a dspus Borza.

Fostul consilier a lansat și un atac la adresa Vioricăi Dăncilă, acuzând-o că vrea să preia modelul de conducere al lui Liviu Dragnea

„Ăsta e modelul de conducere in PSD, un tatuc luminat, un despot luminat, în care si doamna Dăncilă își va intra in curând”, a adăugat Borza.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
PSD nu se poate reforma...
14 Jun 14:09
Ie copt.
Răspunde
0 0
Daniel
12 Jun 14:16
Si Tariceanu inainte de PDL a umflat aparatul bugetar, apoi au acuzat PDL-ul de taiere a salariilor, inchidere de spitale, etc. Urmeaza acelasi scenariu.
Răspunde
0 0
Ciordarii au distrus tara si poporul !
12 Jun 12:54
DRAGU IONESCU 12 Jun 09:12 - mai nenica, trebuia sa te certi cu conducerea care v-a falimentat in timp ce voi, angajatii, va bucurati ca nu va intreaba nimeni ce faceti in fiecare zi si daca produceti ceva cit de putin !!!? Ca si alti bugetari ATI TACUT cind conducerea demola locurile voastre de munca, ATI TACUT cind sugeau intreprinderile, ati asteptat sa va plateasca altii salariile !!! V-a placut in jeg si mizerie si acum va mirati ca va intrat si in dooos ...
Răspunde
0 0
DRAGU IONESCU
12 Jun 09:12
bORZO-bORZO, CAINE MAFIOT, din cauza ta, nu si-au primit minerii salariile, premele, tiketele, transportul si celelalte drepturi prevazute in CCM :( Acum incerci sa musti si mana care te-a hranit, CAAAINE ???
Răspunde
0 0
ilie michaela
12 Jun 08:41
CE a fkt DĂNCILĂ 9 ani ??? A învățat ...engleza...că ROmâna o cam încurcă...la BruXelles...Ha ha haaa... DraCnea îi scria articolele??? EA NU le citea - ÎNAINTE??? Offf...Dă vina pe ALȚII...NU se vede pe EAAA??? Recomand cursuri intense de scris&CITIT în limba MATERNĂ...dezvoltare PERSONALĂ...NU cum se face coc...sau coafură...ce creme anti aging să folosească...este bine că e spălată, coafată, îmbrăcată elegant, potrivit alurii dar nu e totul...
Răspunde
0 0
Ciordarii au distrus tara si poporul !
12 Jun 08:39
- Am spus că toată această creștere de venituri nu a făcut decât să finanțeze milioane de locuri de muncă în străinătate, a fost o creștere nesănătoasă”, a spus Borza.
- Avem 1,4 milioane de bugetari, mulți plimbă aer”, a mai spus Borza.
- În ultimii 30 de ani doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes” a dspus Borza.
- Îi putem plati pe toți, dar trebuie sa îi punem să livreze, este nevoie de creșterea calității muncii în aparatul bugetar", a subliniat Borza.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?