Compatibilitate reușită între zodii, în cuplu

24 August 2019

Se poate întâmpla ca după ce ați citit acest materiale legat de compatibilitatea zodiilor să spuneți că nu este bun, însă aceste lucruri sunt calculate în mare, nu sunt personalizate. Totuși sunt aspecte generale pe care le puteți avea în vedere.

Berbecul are nevoie pe care se poate baza în relație și care să-i lase libertate. Chiar dacă se află într-o relație serioasă, ei vor să aibă libertatea lor și să nu depindă de partener. Gemenii le-ar putea reda libertatea și i-ar putea înțelege.

Taurul: caută pe cineva cu care să rămână mai mult timp. Este un partener de modă veche și ia lucrurile încet. El caută pe cineva cu care să aibă o relație stabilă. Leul ar putea fi alegerea ideală.
Leul are acel spirit de viață pe care îl căutați.

Gemeni: iubesc să flirteze. Ei au ca obiectiv principal să caute pe cineva cu care să se potrivească în iubire. Săgetătorul este una dintre opțiuni, dat fiind spiritul liber, aventurier.

Racul este o persoană cu legături strânse cu prietenii tăi. Aveți nevoie de cineva care să vă înțeleagă și să vă respecte emoțiile. Scorpionii vă simt cel mai bine emoțiile.Leu: iubește să fie într-o relație și să fie răsfățat, să i se acorde atenție. Partenerul ideal este loial și cald, iar cel mai bine se încadrează Balanța. Vă veți completa și vă susțineți în tot ce faceți.

Fecioara: este perfecționistă și îi este greu să-l găsească pe The One. Așteptați ca partenerul să se ridice la nivelul vostru și să țină pasul cu voi. Capricornul este una dintre alegerile potrivite pentru voi. El este partenerul inteligent și loial pe care îl căutați.

Mai multe aici.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?