COD ROŞU de inundaţii în Banat: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură

13 Iunie 2018
COD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură
COD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură
COD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură COD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură COD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură

Este cod roșu de ploi abundente, miercuri seara, în Banat. Ministerul Afacerilor Interne anunță că sunt mobilizați pentru a interveni peste 3.300 de pompieri în toate zonele afectate și s-a impus asigurarea rezervei de personal.

De asemenea, mai arată MAI, s-a dispus asigurarea rezervei de personal, pentru a putea fi suplimentate efectivele de intervenție în cazul producerii unor situații de urgență, iar în zonele vizate sunt monitorizate permanent cursurile de apă, pentru a stabili dacă nivelul debitelor acestora poate produce inundații.

Pompierii au intervenit, miercuri seara, în localitatea Borlova, din județul Caraș Severin, unde viitura a înconjurat o casă în care se aflau o femeie și doi minori. Persoanele au fost evacuate preventiv prin improvizarea unui podeț, iar aceștia sunt în afara oricărui pericol, fiind cazați la niște rude din sat.

Judetul Caras Severin (Slatina Timiș)

sursă video: Meteoplus

 

Citeşte continuarea şi vezi mai multe fotografii pe realitateaderesita.net.

 

Şi în zona de munte a judeţului Mehedinţi, o femeie și un bărbat au fost loviţi de trăsnet, iar bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a murit. 

În comuna gorjeană Arcani o persoană a fost surprinsă de o viitură pe pârâul Sohodol şi, din fericire, a fost salvată cu o barcă pneumatică. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?