Cineva i-a scăpat vin roșu pe hainele albe. Blonda s-a dezbrăcat și a făcut un lucru neașteptat

22 Iulie 2019
Blondina cu hainele patate de vin
Blondina cu hainele patate de vin
Blondina cu hainele patate de vin

Este o soluție bine de știut dacă ești îmbrăcat în alb și verși o picătură de vin roșu pe tine. 

Britanica Eleanor Walton sărbătorea împreună cu prietenele ei un eveniment important din viața ei când s-a produs un incident neașteptat: cineva i-a vărsat din greșeală vin roșu pe hainele albe.

Blondina a crezut că ziua îi este stricată iremediabil, dar prietenele ei la fel de sexy (vezi foto mai jos) au găsit o soluție miraculoasă. 

Fetele au făcut ceva greu de intuit: au cerut mai multe pahare de vin de la barman și au transformat în roz hainele prietenei.

În răstimpul în care britanicele puse pe distracție s-au ocupat de vestimentația ei, Eleanor Walton a așteptat dezbrăcată în toaleta doamnelor, potrivit Metro.co.uk.Ce mesaj a postat ulterior pe Twitter: "Vă vine să credeți că cineva a vărsat vin roșu pe hainele mele albe ca zăpada, iar colegele mele au sărit să mă ajute și să-mi transforme tot costumul în roșu?"

A fost nevoie de patru pahare pline ochi de Cabernet Sauvignon.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?