Chinezii fac o fabrică auto în România şi vor livra piese pentru Mercedes

23 Septembrie 2016
Fabrica e componente auto
Fabrica e componente auto

Compania Ningbo HuaXiang Electronic Co Ltd din China, care activează în domeniul componentelor auto, va investi 30 milioane dolari la Brașov, într-o nouă hală de producție ce va fabrica piese și accesorii pentru autoturismele Mercedes.

Beneficiarul investiției este compania germano-română Hib Rolem Trim, iar proiectul va fi demarat în primul trimestru al anului viitor și va fi finalizat până la jumătatea anului 2019.

Cele două companii au semnat vineri la București un memorandum pentru demararea acestui proiect ce va avea o suprafața de 15.000 metri pătrați și va creea 265 noi locuri de muncă.

„În cadrul noii investiții se vor fabrica piese și accesorii (ornamente) pentru industria auto, constând în produse decorative pentru interiorul autovehiculelor de tipul: decorațiuni pentru bord, consola centrală și ornamente pentru uși pentru producătorul de autoturisme Daimler (Mercedes), clasele A și B", a precizat investitorul, conform News.ro.

Produsele se vor regăsi în mașinile vândute în Europa.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?