Cei cinci incompatibili din Consiliul General al Municipiului București

5 Octombrie 2014
Primăria Bucureşti
Primăria Bucureşti
FOTO: romanialibera.ro

Luând în derâdere legile țării dar și hotărârile irevocabile pronunțate de instanțele judecătorești, Consiliul General al Municipiului București (CGMB) „găzduiește” nu mai puțin de cinci „aleși” incompatibili, deci ilegali. Aceștia mai aveau dreptul să intre în sala de ședințe a CGMB cel mult în calitate de cetățeni, nicidecum ca „aleși”, care să vină să voteze cum să se cheltuie legal banii Bucureștiului sau ce și cum este legal să se construiască în București. Tocmai ei, care își râd în barbă de legile acestei țări!

Este de fapt o complicitate generală a tuturor consilierilor. De luni de zile toți știu că au printre ei „ilegaliști”, dar îi ascund mai ceva decât parlamentarii pe Mircea Diaconu sau, mai nou pe senatorul incompatibil Akos Mora.

„Cetățeanul ” vă prezintă astăzi rezultatul unei investigații jurnalistice, menite să-i scoată la lumină și mai cu seamă să-i scoată afară din CGMB pe consilierii care n-au nici lege, nici rușine.

Fost consilier pe listele PDL, înainte de a profita de ordonanța de urgență care a legalizat traseismul politic timp de 45 de zile, Gabriel Cosmin Pîrvu, ocupă ilegal funcția de consilier general al Bucureștiului. Mai mult, el a fost numit recent și viceprimar al Capitalei, după ce a ales să voteze, alături de alți doi colegi democrat-liberali, alături de PSD. Agenția Națională de Integritate (ANI) a trimis  la CGMB hârtiile care arată că noul viceprimar al Capitalei nu are ce căuta în Consiliul General al Municipiului București și că, potrivit legii, el trebuie dat afară.

„PÎRVU COSMIN GABRIEL s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 05 mai 2010 – 02 mai 2011, întrucât a exercitat, simultan, funcția de Consilier general în cadrul C.G. al Mun. Bucureşti și calitatea de administrator – membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale a Sării S.A., Bucureşti”, se arată în comunicatul Agenției Naționale de Integritate (ANI).Articolul integral pe cetateanul.net.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?