Ce cumpără Senatul: frigidere, cârpe de praf şi mături. Ce vor să achiziţioneze deputaţii

1 Aprilie 2017

Senatul cumpără... opt frigidere! Și nu orice frigidere: trebuie să fie cu sistem de decongelare automat, de culoare albă, să aiba clasa energetică A și cutie pentru legume și fructe. Tot aleșii din camera superioară au nevoie de 175 de cârpe de praf, 100 de mopuri și mături de exterior, de calitate superioară. 

Aşadar, Senatul cumpără 8 frigidere clasa energetică A, cu sistem automat de congelare şi cutie pentru legume, dar şi 175 de cârpe de praf, 10 mături şi 100 de mopuri care au coada din vâscoză.Pe de altă parte, Camera Deputaţilor cumpără servicii de telefonie mobilă pentru perioada mai-decembrie 2017. Şi Curtea Constituţională face achiziţii: cumpără motorină pentru care oferă maximum 500.000 de lei. Nu în ultimul rând, Curtea de Conturi face licitaţie pentru servicii de curăţenie pentru care oferă maximum 256.561 de lei

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?