Ce a răspuns Victor Ponta, întrebat dacă ia în calcul demisia de la Guvern

13 Iulie 2015

Premierul Victor Ponta evită să dea un răspuns clar cu privire la o intenție clară de a demisiona din fruntea Guvernului, preferând să se sustragă întrebărilor jurnaliștilor, pe acest subiect.

După ce s-a încheiat ședința coaliției, premierul a făcut la rândul său declarații: 

Am avut o şedinţă, am discutat despre ce trebuie făcut la guvern şi din punctul meu de vedere există tot sprijinul să putem duce totul la bun sfârşit. Când trebuie să claborăm instituţional, şi preşedintele şi primul ministru, va avea o poziţie în legătură cu Ministrul Transporturilor. Daţi-mi voie să mă obişnuiesc cu noua poziţie pe care o am, de membru de partid. Respect tot ce trebuie să decidă colegii mei. Nu a fost nicio problemă ambiguă: şi Liviu şi toţi ceilalţi ştiu: când PSD nu e unit, pierde partidul. Toata lumea va fi unită”, a spus Ponta.

 Întrebat dacă ia în calcul să demisioneze de al Guvern, Ponta a spus, fără să răspundă: ”Eu am spus ceea ce s-a convocat in sedinta de guvernarea”, a susținut Victor Ponta. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?