Ce a observat o proaspătă mamă, în timp ce îşi hrănea bebeluşul. S-a speriat groaznic! - FOTO

13 Ianuarie 2017

Megan Budden, o tânăra mămică din statul american New Jersey, a descoperit ceva şocant în timp ce îşi hrănea bebeluşul: acesta avea câteva pete negre în interiorul nasului. I-a făcut imediat  câteva fotografii, apoi i-a curăţat nasul copilului şi a trecut la investigaţii, pentru a află ce se întâmplă cu el.

Se pare că în noaptea precedentă femeia aprinsese mai multe lumânări parfumate în apartament, pe care le-a lăsat să ardă timp de mai multe ore, fără să citească avertismentul de pe ambalaj, care recomandă ca acestea să nu stea aprinse mai multe de trei ore.

(w460)

Prin ardere, acestea produc funingine, ce a fost inhalată de copil şi s-a depus pe mucoasa nazală. În plus, parafina din ceară eliberează, prin ardere, un compus chimic asemănător toxinelor din ţigări iar limonenul, un potentiator de miros ce amplifică aromă de lămâie, produce formaldehidă în contact cu ozonul.sursaSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?