Cătălin Rădulescu: "Eu apăr românii din ţara asta de homosexuali!"

11 Octombrie 2018

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, pentru Mediafax, după ce a fost reclamat la CNCD pentru afirmațiile sale legate de homosexuali, că își menține poziția, dar a precizat că declarațiile sale sunt politice și astfel sunt apărate de imunitate.

"Să le fie de bine. Să facă ce vor ei și toți românii să audă că vor să susțină homosexualii din România. Este extraordinar, mie îmi face o reclamă de nu mai pot. Eu îi apăr împotriva homosexualilor pe toți românii din țara asta, 87% credincioși, cu familii. Eu vreau ca în țara asta familia să fie din bărbat și femeie. Restul nu mă privește. Nu pot să-mi ia niciodată credința mea, concepția mea, Pro Democrația sau o minoritate de homosexuali. E treaba lor cum vor să trăiască, dar niciodată nu vor putea să îmi impună mie, în viața vieților lor, să fac eu cum vrea o minoritate, am trăit în familia mea românească, tradițională, cu bunic preot”, a spus deputatul PSD.

Acesta a adăugat că homosexualitatea este „o deviație sexuală” și ca medic apreciază că reprezintă o „chestiune maladivă”, ținând să precizeze că declarațiile sale sunt politice și astfel sunt apărate de imunitate.

„E dreptul lor să se plângă unde vor. Asta e concepția mea de medic. Eu așa cred, că nu este ceva normal, asta e concepția mea și e declarație politică, toate declarațiile politice sunt supuse imunității. Este o declarație politică, este crezul meu. Eu cred că această chestiune este o deviație sexuală și trebuie tratată ca atare. Nu am spus că nu le accept drepturile, că îi tratăm ca animale, nu. Sunt oameni, au deviație sexuală, eu ca medic o consider că este o chestiune maladivă, așa consider eu, este treaba mea. Că nu le convine, că se plâng ei, e problema lor, nu am nimic cu ei. Dar nu vreau să mă condiționeze pe mine, ca majoritate și ca om normal la cap că trebuie să fie oamenii ca ei, nu. Nu poate să facă dictatura minorității, să ne impună reguli”, a precizat Rădulescu.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stan
13 Oct 18:09
serbane ai spui lui pomohaci mama??? :))))))
Răspunde
0 0
Stan
13 Oct 17:58
Marsh ba gunoi borat scarbos de jefuitor iliescian..Sa te aperi pe tine gunoiule si pe ai tai imbuibati din Romania si romani, ca daca te vom prinde ..zile nu vei mai avea..jefuitorule scarbos iliescian ..Boratule.
Răspunde
0 0
Stan
13 Oct 17:57
Marsh ba gunoi borat scarbos de jefuitor iliescian..Sa te aperi pe tine gunoiule si pe ai tai imbuibati din Romania si romani, ca daca te vom prinde ..zile nu vei mai avea..jefuitorule scarbos iliescian ..Boratule.
Răspunde
0 0
Serban
11 Oct 17:51
Bravo. Apreciez luarea de pozitie si opinia.
Daca ar fi mai multi oameni ca Dumneata!
Doamne ajuta!
Răspunde
0 0
Pleacă
11 Oct 18:16
2 Da tu cine ești săi judeci oamenii? Sa ne apere de ce? Ti frica ca te prinde careva și te violează? Ce te deranjează pe tine sau pe alții ce face cu viața lor?
0 0
Stan
13 Oct 18:04
3 Alt jeg care o simte la gura si bostan...:))) Nepotule cumva ai fost impartasit de popi cand erai mic..in gura??? Se vede..:)))))
0 0
Stan
13 Oct 18:08
7 serbane ai spui lui pomohaci mama??? :))))))
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?