Captură record de droguri: 70 de kg de cocaină neagră, descoperite la Timişoara. Unde erau ascunse

8 Aprilie 2015
Captură impresionantă de droguri: cocaină neagră
Captură impresionantă de droguri: cocaină neagră
FOTO: REALITATEA TV
Captură impresionantă de droguri: cocaină neagră Captură impresionantă de droguri: cocaină neagră Captură impresionantă de droguri: cocaină neagră

Poliţiştii BCCO au făcut o captură uriaşă de droguri la Timişoara, 70 de kg de cocaină neagră. Drogurile erau ascunse în obiecte de mobilier.

Drogurile ar fi provenit din Venezuela şi ar fi fost destinate pieţei din Spania. Patru persoane, cetăţeni venezueleni, vor fi conduse la audieri, după ce au fost reţinute pentru că transportau stupefiantele.

Cocaina neagră este greu de depistat, pentru că nu există reactivi folosiţi în cazul său.

Cu toate că, informează REALITATEA TV, drogurile ar fi trebuit să treacă prin portul Constanţa, după ce autorităţile germane au intervenit, traficanţii au decis ca drogurile să ajungă la Timişoara.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -2
mariana
08 Apr 14:04
  Cea mai mare bătălie se dă, aproape întotdeauna, cu propria persoană – şi cea mai mare provocare este să vă eliberaţi de vechile moduri obişnuite de gândire şi acţiune. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : mariana.apostoliu@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?