Când beciul s-a surpat, a descoperit un secret teribil! "Poţi săpa mai adânc?" Groaznic ce a găsit

26 Iulie 2019
Când beciul s-a surpat, a descoperit un secret teribil! "Poţi săpa mai adânc?" Groaznic ce a găsit
Când beciul s-a surpat, a descoperit un secret teribil! "Poţi săpa mai adânc?" Groaznic ce a găsit
Când beciul s-a surpat, a descoperit un secret teribil! "Poţi săpa mai adânc?" Groaznic ce a găsit Când beciul s-a surpat, a descoperit un secret teribil! "Poţi săpa mai adânc?" Groaznic ce a găsit Când beciul s-a surpat, a descoperit un secret teribil! "Poţi săpa mai adânc?" Groaznic ce a găsit

Nici prin gând nu i-a trecut Alexandrei Poulos, din Lansdowne, Pennsylvania, că sub casa în care-şi trăise cea mai mare parte din viaţă se afla un secret teribil! Din ziua în care l-a aflat, istoria a început să fie rescrisă!

După moartea mamei şi a fratelui său, Alexandra a aflat, cu stupoare, că tatăl său nu vrea să mai locuiască în casa aceea. Astfel, tânăra a trebuit să se îngrijească de moştenire. După mici reparaţii necesare odată cu trecerea timpului, a decis să închirieze casa. Chiriaşii, însă, au vrut să facă o serie de modificări la subsol. Din acel moment, lucrurile au început să capete o turnură neaşteptată.

Când au săpat, nu mică le-a fost mirarea să constate că ţevile ruginite duceau undeva...Atunci, Alexandra şi-a amintit de vecinii ei din copilărie - un doctor şi soţia sa. "Îmi aduc aminte cum soţia domnului doctor îi tot spunea tatălui meu 'Sub beciul tău este un alt beci...' Dar tata credea că era nebună. Vorbele ei mi-au bântuit copilăria şi, iată, tocmai acum îmi vin în minte", spune Alexandra.

Zile la rând, Alexandra a căutat pe internet detalii despre casa sa... Orice indiciu o făcea să tresară. Într-o zi, a dat peste un articol despre căile ferate.

"Am găsit un articol în care se vorbea despre o casă care se afla la 5 minute de casa mea şi despre care proprietarii spuneau că ar conduce spre un sistem subteran de căi ferate", a spus femeia.

Aşa că într-o bună zi s-a dus la muncitorii care-i consolidau casa şi i-a întrebat: "Puteţi săpa mai mult?"

Într-o zi, a primit un telefon. Suspiciunile i-au fost confirmate. "Casa dvs. este construită pe un tunel de origine necunoscută încă", i-a spus unul dintre muncitori.

Potrivit Alexandrei, ar fi vorba despre o întreagă reţea de tuneluri construite undeva în secolul XIX, prin care sclavii fugeau spre libertate.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Popeangă
29 Jul 00:06
L. G. dela Realitatea Net, precum și cel de la Adevărul, sunt niște ticăloși, care induce lumea în eroare.
Răspunde
0 0
cicastire
27 Jul 13:45
Moaaama ai tunel gratis cu sub-sub beci si esti in soc ! Ba voi nu mai aveti ce scrie ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?