Berceanu: Geoană nu are nici cea mai mică reţinere în a minţi

12 Noiembrie 2009
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, referindu-se la acuzaţiile lui Mircea Geoană că el ar lua bani de la Agricultură pentru a-i transfera la Transporturi, că acestea sunt minciuni deliberate care arată lipsa de reponsabilitate a preşedintelui PSD.
"Văd că dumnealui nu este câtuşi de puţin interesat de adevăr, ci doar de campanie şi de ce crede el că pică bine în urechile celor care îl ascultă. Mi se pare de o prostie fără seamăn pentru un candidat la funcţia de preşedinte al României să spune asemenea gogomanii", a spus Berceanu pentru NewsIn, făcând referire la faptul că preşedintele PSD l-a anunţat, din nou, că ministrul PDL a transferat bani de la Ministerul Agriculturii către Ministerul Transporturilor.

Berceanu a afirmat că un asemenea transfer este posibil doar prin hotărâre de guvern sau, în anumite cazuri, prin ordonanţă de urgenţă, acte normative ce trebuie publicate în Monitorul Oficial. Ministrul a afirmat că nu există un asemena act normativ şi că Geoană dezinformează în mod deliberat."E o lipsă de minimă civilitate, de o minimă responsabilitate să spui aceleaşi minciuni după ce ai primit argumente de netăgăduit. Dânsul, se pare, că nu are nici cea mai mică reţinere în a minţi," a spus democrat-liberalul.
Întrebat dacă intenţionează să îl dea în judecată pe preşedintele PSD, Berceanu a răspuns: "Probabil ar trebui să-i fac o plângere civilă că minte. Deocamdată resimt doar scârba pe care poţi să o ai în faţa un mincinos notoriu".

Liderul PSD Mircea Geoană l-a atacat joi pe ministrul Radu Berceanu, la o întrunire electorală la Mediaş, spunând că este un ministru "struţo-cămilă", care "a mutat banii de la Agricultură la banii de la mafia asfaltului".

Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?