Au vrut să jefuiască o casă, dar au sfârşit prin a chema ambulanţa. "A fost cea mai uşoară misiune"

4 Septembrie 2015

Trei hoţi au fost nevoiţi să se predea, după ce unul dintre ei a început să se simtă rău. Aceştia plănuiau să jefuiască o casă, însă planul lor a eşuat înainte de a da lovitura.

Planul a trei hoţi care pătrunseseră într-o casă din Maidstone, Marea Britanie, a căpătat o turnură neaşteptată. Bărbaţii tocmai intraseră în respectiva locuinţă, când unul dintre ei s-a prăbuşit la pământ, acuzând dureri puternice în piept.

Neştiind ce să facă, ceilalţi doi au decis să apeleze numărul de urgenţă. La faţa locului a sosit, însă, nu doar o ambulanţă, ci şi un echipaj de poliţie, scrie The Mirror.

Aşadar, bolnavul a fost preluat de medici, iar „partenerii” lui, de poliţie.

„Erau patru maşini de poliţie şi o ambulanţă pe stradă. Cei trei aşteptau pur şi simplu ca poliţia şi ambulanţa să vină”, a povestit un vecin.„Cred că a fost cea mai uşoară misiune a poliţiştilor pe anul acesta – trei hoţi care s-au predat singuri la locul faptei. Poliţiştii probabil că s-au distrat mult pe seama acestei întâmplări”, s-a amuzat un alt martor.

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?