Raed Arafat, în campanie electorală pentru PSD la Deva

4 Noiembrie 2017

Arafat, în campanie electorală pentru PSD la Deva. Pe bani publici. În ultima zi de campanie pentru alegerea primarului din Deva. Raed Arafat a făcut pe față în 2014 campanie electorală lui Victor Ponta, candidatul PSD la prezidențiale, afișându-se pe afișe cu ștampila „eu votez Victor Ponta” și cu toate astea se consideră independent. Vineri 27 octombrie, în calitatea sa de șef al DSU, Raed Arafat a comis-o din nou: s-a deplasat într-o vizită oficială, deci pe banii Ministerului de Interne la DEVA unde s-a afișat peste tot cu Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria Deva, scrie Curentul.

Mărginean e în prezent președintele „Salvital”, o asociație formată din autorităţi ale administraţiei publice locale şi instituţii publice ce acționează în paralel cu ISU și UPU-SMURD. Asociația are 84 de paramedici care îşi desfăşoară activitatea în cadrul detaşamentelor de pompieri ale I.S.U. „Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara din Municipiul Deva, Municipiul Hunedoara, Municipiul Petroşani, Municipiul Brad şi Comuna Ilia și în cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Municipiul Vulcan, Oraş Petrila şi Oraş Simeria unde echipajele sunt formate din 13 paramedici civili.

Salvital Hunedoara deține și 8 ambulanţe de tip B2 si o autospecială de primă intervenţie tip MERCEDES – BENZ SPRINTER 519. Petru Mărginean este președintele asociației Salvital de unde încasează 9000 de lei pe lună, în timp ce paramedicii sunt plătiți foarte prost.

Mărginean a refuzat să confirme presei locale ce salariu ia de la Salvital, promițând că va răspunde după alegeri.

Așa că, atacat în presa locală, PSD-istul Mărginean avea nevoie de o confirmare de la centru. Zis și făcut, Arafat s-a executat și a marcat o vizită oficială în calitate de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?