ANUNŢ IMPORTANT. Toţi utilizatorii eBAY trebuie să îşi schimbe parolele

Anunț surprinzător de la eBay
Anunț surprinzător de la eBay

Celebrul site de anunturi online le recomanda utilizatorilor sa faca acest lucru.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce este şvarţul? Bucureştenii din perioada interbelică îl adorau, băutura avea ceva special

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Cazul șocant din județul Gorj a captat atenția opiniei publice din România. Un tată din localitate a fost acuzat că și-ar fi vândut copilul unei familii din Germania pentru suma de 900 de euro, o acuzație pe care bărbatul o neagă, insistând că nu a primit bani pentru acest transfer.

O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece
O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece. Scene medievale în Fălticeni
Scene desprinse, parcă, din filmele medievale, au avut loc în județul Suceava. Un bărbat de 60 de ani a considerat că fosta sa concubină are nevoie de o exorcizare și, întrucât aceasta nu a împărtășit părerea lui, a luat-o cu forța și a dus-o la o mănăstire. Mai mult, filmul acțiunii are un deznodământ fericit, întrucât femeia răpită a fost salvată de o măicuță.

Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.

Sobolanul părea să se ascundă (FB Emanuel Ungureanu)
Șobolan ascuns în hârtie igienică, în toalete Spitalului Județean de Urgență din Iași - FOTO
Imagini șocante surprinse într-o toaletă a spitalului Clinic de Urgență "Sf. Spiridon" din Iași. Un șobolan a fost surprins în spatele unui sul de hârtie, pe calorifer. Imaginile au fost postate de parlamentarul Emanuel Ungureanu, cel care de ani buni prezintă aspecte neplăcute despre starea sistemului de sănătate din România.

știință și tehnologie

Cât de mare a fost iradierea de la Cernobîl în România. Ce a ascuns Ceauşescu
38 de ani de la Cernobîl, catastrofa nucleară care a dus la dezintegrarea blocul comunist
Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 dimineața, la centrala atomoelectrică de la Cernobîl a avut loc cel mai grav accident nuclear civil din istorie. Explozia unui reactor a proiectat în atmosferă o cantitate uriașă de particule de uraniu îmbogățit. Suprafețe mari din Ucraina, Rusia și, în special, Belarus au fost afectate grav. Particulele radioactive au ajuns deasupra Europei de Est, în Peninsula Scandinavă, dar și în America de Nord. Potrivit datelor oficiale, au fost 56 de decese directe și alte circa 9.000 în perioada următoare, precum și alte zeci de mii de persoane cu diverse sechele. Bilanțul poate fi pus sub semnul întrebării, pentru că autoritățile din toate țările comuniste au încercat să minimizeze consecințele. 

Vodafone caută cel mai bun gamer din România
Vodafone caută cel mai bun gamer din România. Peste 1200 de jucători concurează pentru 22.000 euro la Poli E-FEST
Între 26-30 aprilie 2024, POLITEHNICA București organizează cea de-a doua ediție a Poli E-FEST - powered by Vodafone, cel mai mare campionat de jocuri video din țară, cu peste 1200 de participanți și 5000 de vizitatori. Evenimentul oferă o platformă pentru sute de elevi și studenți să-și pună în valoare abilitățile în gaming, cu premii în valoare totală de peste 22 000 de euro, oferite de Vodafone România, în demersurile de a susține comunitatea de gaming la nivel local.

Cele mai personale conversații de pe WhatsApp devin și mai private! Ce sunt
Cele mai personale conversații de pe WhatsApp devin și ... mai private! Ce sunt "Hidden Group" și cum funcționează
Meta vine cu o nouă modificare la WhatsApp, aplicația gratuită de mesagerie și apelare video folosită de peste două miliarde de oameni din peste 180 de țări. Vorbim despre introducerea unui meniu de apelare îmbunătățit, dar și despre o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației.

Facebook
O nouă rețea de socializare rivalizează cu Facebook și Twitter: a ajuns deja la 150 de milioane de utilizatori
150 de milioane de utilizatori folosesc cel puţin o dată pe lună noua reţea socială dezvoltată de Meta pentru a concura cu X/Twitter.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

Ce este strict interzis să facem de Florii. Toți românii trebuie să știe asta
Ce este strict interzis să facem de Florii. Toți românii trebuie să știe asta
Floriile, sărbătoarea care marchează intrarea lui Iisus în Ierusalim, este una dintre cele mai importante date din calendarul creștin ortodox românesc, deschizând Săptămâna Mare ce precede Paștele. Pe lângă aspectele sale festive, ziua de Florii este înconjurată de o serie de tradiții și interdicții specifice, menite să păstreze sacralitatea acestei perioade.

De ce este bine să mâncăm pește de Florii în România. Tradiții și obiceiuri pentru ziua de duminică
De ce este bine să mâncăm pește de Florii în România. Tradiții și obiceiuri pentru ziua de duminică
Floriile, sărbătoarea ce precede Săptămâna Mare dinaintea Paștelui, reprezintă un moment important în calendarul ortodox românesc. Aceasta nu este doar o zi de sărbătoare religioasă, ci și un prilej pentru a respecta tradiții străvechi, printre care și consumul de pește, un obicei răspândit în multe regiuni ale țării.

Un minor de 12 ani a fost găsit decedat în pod, la patru ani după ce a fost dat dispărut. Mama sa a murit așteptându-l
Un minor de 12 ani a fost găsit decedat în pod, la patru ani după ce a fost dat dispărut. Mama sa a murit așteptându-l
Un caz tulburător a avut loc în Buffalo, New York, unde corpul unui băiat de 12 ani, Jaylen, a fost descoperit în podul unei case la patru ani după ce fusese dat dispărut. Descoperirea macabră a fost făcută de un muncitor care a fost alertat de un miros puternic venind din pod.



Vezi emisiunile Realitatea Plus