Analiza ADN-ul lui Gribenco nu confirmă prezenţa acestuia la jaful armat din ianuarie de la Braşov

8 Octombrie 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Expertiza medico-legală privind ADN-ul lui Serghei Gribenco nu confirmă prezenţa acestuia la locul atacului armat din luna ianuarie de la casa de schimb valutar din Braşov, însă acest lucru nu înseamnă că procurorii exclud varianta ca acesta să fi participat la atac.
"Pe baza analizei genetice a urmelor prelevate, nu se poate concluziona în mod obiectiv asupra contribuţiei suspectului Gorbunov Serghei. S-a făcut precizarea că rezultatele investigaţiei ADN nu exclud ca persoana susmenţionată să fi fost în contact cu mijloacele de probă analizate, calitatea acestuia de contribuitor, fie şi numai de tip parţial, necesitând o raportare la condiţiile concrete în care s-a produs evenimentul", se menţionează în comunicatul de presă dat publicităţii de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, semnat de procurorul Gheorghe Popescu, înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Parchetului.

În comunicat se menţionează că cercetările în cauză continuă, fiind audiaţi martorii. Rezultatul expertizei ADN a fost primit de procurorii braşoveni în cursul zilei de miercuri.În seara zilei de 29 ianuarie, la o casă de schimb valutar din centrul Braşovului a avut loc un jaf armat soldat cu moartea unuia dintre angajaţii casei de schimb şi a unui cetăţean care a încercat să intervină pentru prinderea atacatorului.

Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?