Aluviuni pe DN24 din cauza ploilor. O ambulanță a derapat pe noroi și a provocat un carambol

3 Iunie 2019
Aluviuni pe DN
Aluviuni pe DN
Aluviuni pe DN Aluviuni pe DN

Mai multe tronsoane de drum național din județul Vaslui sunt amenințate de aluviunile cauzate de ploi. Primele efecte nu s-au lăsat așteptate: o ambulanță a derapat pe noroi și a intrat într-un carambol cu alte mașini

La Banca, în judeţul Vaslui, o ambulanţă a fost implicată într-un carambol, informeaza Realitatea de Vaslui.

Autospeciala a derapat din cauza aluviunilor acumulate pe șosea, intrând într-o altă mașină, care încerca să treacă de mâlul, care a cuprins porțiunea de drum.

Echipajul de pe Ambulanță avea un pacient, pe care îl transporta la un CT la un spital din Iași.

La câteva minute, un alt autovehicul a derapat, intrând în ambulanţă. O femeie a fost transportată la spital pentru îngrijiri.Lucrătorii Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi – secţia Bârlad, intervin luni dimineaţa pe trei tronsoane de drumuri naţionale, pe care se circulă cu dificultate din cauza aluviunilor aduse de ploi.

Potrivit unei informări a Instituţiei Prefectului Vaslui, se lucrează pe DN Crasna-Bârlad, Crasna-Huşi şi Bârlad-Murgeni pentru îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil.

În noaptea de duminică spre luni, la nivelul judeţului Vaslui s-au înregistrat precipitaţii abundente, însoţite de descărcări electrice şi vânt puternic.

Lucrătorii DRDP Iași, secția Bârlad, intervin luni dimineață pe trei tronsoane de DN Crasna-Bârlad, Crasna-Huși și Bârlad-Murgeni, pentru îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil.

Nu sunt drumuri închise la aceasta oră, informează Realitatea de Vaslui. În prezent, pe DN 24, Crasna – Bârlad, la km 86+600 de metri, în zona localităţii Strâmtura-Mitoc, judeţul Vaslui, se lucrează pentru îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil.

Circulația este îngreunată (pe o bandă, dirijat de Poliție).

Potrivit Poliției Rutiere, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe două artere rutiere:

- DN24 (E581) Crasna – Bârlad, la kilometrul 86+600 de metri, în zona localităţii Strâmtura-Mitoc, judeţul Vaslui (aluviuni pe carosabil);

- DN75 Turda - Câmpeni, la kilometrul 175, în zona localităţii Buru, judeţul Cluj (alunecare de teren).

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?