Actorul Victor Rebengiuc, despre protestul de astăzi: Marea majoritate a politicienilor, deplorabili

12 Mai 2018

Actorul Victor Rebengiuc a vorbit  sâmbătă, în direct la Rezistența TV, despre contextul protestelor antiguvernamentale ”Vrem Europa, nu dictatură!”, dar şi despre clasa politică. 

Vorbind despre politicieni, actorul spune că ”nu ne reprezintă nimeni sau or fi câțiva care stau ascunși, tac, marea majoritate sunt deplorabili”.

De asemenea, acesta a subliniat că din punctul lui de vedere ”există o majoritate care este răuvoitoare față de viitorul țării. Nu ai ce face, nu ai cum să îi învingi. Ce argumentele să le dau că multinaționalele au adus un plus de economie, sunt salarii bune, oamenii au posibilitatea de a câștiga mai mult”, a mai spus Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc a vorbit și despre diplomele cumpărate de către politicieni și despre nivelul intelectual scăzut al acestora. ”Nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării. Cum schimbăm chestia asta, trebuie să ne întrebăm. Răspunsul, nu știu de unde trebuie să vină , a spus Rebengiuc.

Acesta a subliniat că trebuie ieșit în mod masiv la proteste, altfel ”ne agităm în van”, scrie hotnews.ro. 

Protest uriaș, sâmbătă, în București: Nu mai vrem dictatura vătafului Dragnea

 

Protestul urmează să aibă loc începând cu ora 18.00 în Piața Victoriei din București. Alte evenimente sunt programate în mai multe orașe ale țării, dar și peste hotare. 

Protest: ”Vrem Europa, nu dictatură!

De la preluarea guvernării, coaliția PSD-ALDE nu și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorități: să își salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale și să instaureze în România un regim în care forța legii și democrația sunt strivite de forța instituțiilor politice. Metodele și acțiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene și democratice și aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele și bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de șansa de a sancționa derapajele acestora.

Suntem generația care a avut șansa să vadă cu adevărat ce înseamnă democrația și valorile europene. Suntem generația care le prețuim și nu vom renunța la ele, doar pentru că stau în calea salvării de dosare penale a unor lideri politici precum Liviu Dragnea sau Călin Popescu-Tăriceanu! Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?