Acțiune de ecologizare a pădurii Băneasa

30 Aprilie 2014
Acțiune de ecologizare a pădurii Băneasa
Acțiune de ecologizare a pădurii Băneasa

Elevii Școlii Americane Internaționale din București organizează miercuri, 30 aprilie 2014, o activitate de ecologizare a pădurii Băneasa în scopul susținerii Zilei Pământului.

Acțiunea de ecologizare a pădurii Băneasa este adresată elevilor de gimnaziu și din clasele IX – X ai Școlii Americane. Pe parcursul unei ore, aceștia vor fi împărțiți în grupuri de 4-5 persoane și vor fi supravegheați de un profesor care va coordona activitatea fiecărei echipe.

Evenimentul va fi organizat sub forma unui concurs în cadrul căruia fiecare grup de elevi va trebui să colecteze cât mai multe deșeuri timp de o oră. Echipa care va strânge cei mai mulți saci de gunoi va fi desemnată câștigătoare.Activitatea de voluntariat reprezintă un manifest de susținere a Zilei Pământului, eveniment mondial ce mobilizează anual milioane de oameni în scopul creării unui mediu sănătos prin ecologizarea comunitățior din întreaga lume.
Școala Americană Internațională din București organizează frecvent astfel de evenimente din dorința de a-i educa pe elevi să devină cetățeni responsabili față de societatea în care trăiesc.
Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

4 0
ibis
30 Apr 14:56
Ecologizarea padurii Baneasa ???, pai, mai oameni buni, aproape toate padurile Romanie sunt ... - "o rusine pentru o tara europeana" - pline de deseuri, resturi menajere si de toate altele, petrusi pungi de plastic, cu tii si borcare de conserve de la tiganii culegatori de bureti si .... nu numai, padurea Baneasca .... dar restul padurilor Romaniei ???, suntem o rusine pentru un stat european din aceasta privinta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?