A treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”!

22 Noiembrie 2018

Curtea de Apel Piteşti a dat a treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”. Cei cinci inculpaţi au primit pedepse cuprinse între 4 şi 10 ani.

La toţi inculpaţii pedepsele au fost micşorate faţă de cele date de Tribunalul Argeş, în luna mai a acestui an, scrie Realitatea de Argeș.

A treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”! Inculpaţii, ridicaţi de mascaţi de acasă, miercuri, după ce Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă şi a emis mandatele de executare. Celor cinci inculpaţi le-au fost micşorate pedepsele iniţiale date de Tribunalul Argeş. Astfel, Iosif Ursu a primit 8 ani închisoare, faţă de 11 ani. Costinel Ionuţ Furdui, va executa 10 ani, faţă de 14 ani cât avea iniţial. Florica Ursu, are de ispăşit 6 ani şi nu 8 cât dăduse tribunalul. Marian Marinoiu va ispăşi 7 ani şi o lună, mai puţin faţă de 10 ani, cât primise la fond. Lenunţa Mădălina Păun, are de executat 4 ani, şi nu 5 ani şi 4 luni cât fusese iniţial, în timp ce Daniel Grancea va executa 6 ani, mai puţin cu 3 ani faţă de pedeapsa de 9 ani, dată de Tribunalul Argeş. 

Știrea completă aici.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?