A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva cutremurător în baie

17 August 2019
A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva cutremurător în baie
A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva cutremurător în baie
A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva cutremurător în baie A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva cutremurător în baie A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva cutremurător în baie

Avea doar 15 ani când a trecut prin chinuri de neimaginat! În timp ce se afla la o petrecere aniversară, tânăra a fost abuzată sexual de 4 dintre colegii săi! Şi asta nu a fost totul! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie!

Rehtaeh, o tânără de 15 ani, din Darthmouth, Canada, avea numai 15 ani când a fost agresată. Se întâmpla la o petrecere aniversară. Nici prin gând nu-i trecea, în acea seară blestemată, că, din acel moment, întreaga viaţă i se va schimba.

Rehtaeh a fost abuzată sexual de patru dintre colegii săi. Mai mult, tinerii au fotografiat scena înfiorătoare, apoi au răspândit imaginile în şcoală.Speriată şi şocată peste măsură, Rehtaeh nu i-a spus mamei sale nimic. Suferea în tăcere... După câteva zile, însă, a mărturisit totul. Imediat, mama sa, Leah, a dus-o la spital. Acolo, însă, a avut parte de încă un şoc: medicii nici măcar nu au consultat-o, au ignorat-o şi nu au vrut să-i dea niciun fel de ajutor. Mai mult, nici poliţiştii nu i-au oferit niciun fel de sprijin. Cei patru agresori nici măcar nu au fost chemaţi la secţie. Nimeni n-a mişcat un deget... Cât despre pozele în care era siluită fiica sa, acestea au rămas "la liber" - autorităţile nu au făcut nici cel mai mic efort pentru a le recupera.

După un an, cazul a fost clasat, din lipsă de dovezi.

În tot acest timp, viaţa tinerei a devenit un calvar. Colegii săi au început să o hărţuiască atât pe internet, cât şi în faţă. Mergeau până acolo încât o întrebau "ce tarif" avea pentru o partidă de sex. În scurt timp, până şi cei care îi erau prieteni au început să o şicaneze. Zi de zi, biata fată era silită să-şi aducă aminte de oroarea prin care trecuse. Şi, cu fiecare zi care trecea, coşmarul se adâncea.

Depresia a pus stăpânire pe ea. Ajunsese să nu-şi mai dorească să trăiască. Într-o postare pe Facebook, tânăra a scris, la un moment dat: "Nu ne aducem aminte de cuvintele duşmanilor fără tăcerea prietenilor."

La 17 luni de la atac, Rehtaeh şi-a luat viaţa în baia casei. Rănile pe care şi le făcuse în zona capului i-au cauzat moartea.

Sfâşiat de durere, Glen Canning, tatăl tinerei, a declarat, pentru presa locală, că fiica sa a murit din cauza dezamăgirii trăite, şi nu neapărat din cauza violului. Cu ultime puteri, acesta a spus că şcoala şi poliţia sunt responsabile de moartea fiicei sale. "N-au făcut nimic, nu i-au acordat niciun fel de sprijin. Nici măcar nu au deschis o anchetă", a spus acesta, în lacrimi.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
stoilescu
21 Aug 16:43
moderatorii Realitatea stergeti reclama tampita cu vrajile lui Allison Howarts la asemenea articol care te pune pe ganduri
Răspunde
0 0
Allison Howarts
20 Aug 18:36
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?