A băgat mâna într-un "cuib" bizar. Voia să vadă ce ascunde. Oroare! Ce a ieșit de acolo

23 Noiembrie 2016

Un excursionist a avut curiozitatea nefericită de a băga mâna în ceea ce părea a fi un cuib straniu. A avut o surpriză șocantă.

"Cuibul" era suspendat pe creanga unui copac, iar omul nostru a vrut neapărat să vadă ce anume se afla în el, ce vietate trăia acolo.

A împuns cuibul cu degetul o dată, apoi de două ori. În scurt timp, din grămada de crenguțe uscate au început să iasă zeci de vietăți înfiorătoare.

Este vorba despre păianjenii Pholcidae.

Genul Pholocus include păianjeni din cei mai frecvent întâlniți în casele oamenilor, pe pereți, în pivnițe. Alții își țes pânza în peșteri, între stânci, sunt și specii arboricole, în locuri greu accesibile.Dacă întâlniți prin pădure un astfel de cuib mai bine ar fi să îl lăsați în pace. Clipul VIDEO de mai jos surprinde o MULȚIME de păianjeni, așa că urmăriți-l doar dacă vietățile nu vă provoacă sperieturi groaznice.  Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?