A adormit afară, în grădină. Când s-a trezit, i-a stat inima în loc! Ce avea bărbatul pe burtă

5 Martie 2019
A adormit afară, în grădină. Când s-a trezit, i-a stat inima în loc! Ce avea bărbatul pe burtă
A adormit afară, în grădină. Când s-a trezit, i-a stat inima în loc! Ce avea bărbatul pe burtă
A adormit afară, în grădină. Când s-a trezit, i-a stat inima în loc! Ce avea bărbatul pe burtă A adormit afară, în grădină. Când s-a trezit, i-a stat inima în loc! Ce avea bărbatul pe burtă A adormit afară, în grădină. Când s-a trezit, i-a stat inima în loc! Ce avea bărbatul pe burtă

Ali Safa, un tânăr din Canberra, Australia, a vrut să prindă puțin soare și, cum vremea îi permitea, s-a așezat pe un șezlong din grădină. Avea planuri mari pentru acea zi, dar soarele călduț l-a adormit imediat. Când s-a trezit, nu mai era singur... VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, ce zăcea pe burta bărbatului.

"Am adormit în grădină. Nici nu știu când m-a furat somnul. După aproape două ore, m-am trezit cu ceva pe mine. Era pe burtă și nu părea prea dornic să mă părăsească", a spus Ali, pentru presa locală.

La început, a crezut că este un șobolan. Când s-a uitat mai bine, și-a dat seama că pe el se cuibărise un pisoiaș de toată frumusețea, alb."Simțeam cum toarce. Era extrem de mulțumit că doarme pe mine. Cred că se simțea protejat. L-am studiat cu atenție și am văzut că avea urechi mici, roz, iar lăbuțele îi erau pline de pământ. Cum nu avusesem niciodată un animal de companie, mi-a topit inima. În plus, felul în care torcea m-a atras ca un magnet", a mi spus Ali.

După ce și-a dat seama că el este alesul, Ali a pus mâna pe telefon și i-a făcut pisoiului câteva poze, cu grijă să nu-l trezească.

"Nici nu-mi păsa dacă avea purici sau nu. M-am gândit că, dacă avea, oricum deja luasem și eu. Așa că am lăsat pisica să dormă în continuare. Când s-a trezit, însă, m-a fixat cam 20 de secunde, timp în care a mieunat lung. Cerea de mâncare", a mai spus tânărul.

După ce a hrănit animalul, Ali i-a făcut baie și s-au dus la veterinar. Acolo, a aflat că avea o pisicuță de toată frumusețea, sănătoasă și fără stăpân, așa că a decis pe loc să o adopte. A botezat-o simplu, Angel (Îngeraș, n.r.).

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată pisicuța care i-a topit inima. 


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?