6 simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate

18 Decembrie 2017
6 simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate
6 simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate

Chiar dacă unele simptome timpurii pot să fie asociate cu mai multe afecţiuni, este foarte important să nu le ignori. Ce simptome ale cancerului sunt adesea trecute cu vederea? Află din materialul următor!

Este foarte important să faci anual analizele de rutină şi ecografii pentru a depista din timp eventualele probleme. Iar atunci când s-a constatat prezenţa următoarelor simptome să nu le ignori, ci să ceri părerea unui specialist pentru a face investigaţii mai detaliate.

Iată câteva simptome ale cancerului pe care nu trebuie să le ignori! Acestea pot să fie asociate cu alte afecţiuni, dar există şi riscul ca ele să ascundă o problemă serioasă.1. Tusea persistentă

O tuse care persistă mult timp poate să semnaleze o problemă la nivelul plămânilor şi trebuie luată în serios. În special atunci când este însoţită de o scădere a poftei de mâncare, o pierdere rapidă în greutate, expectoraţie cu sânge, precum şi o respiraţie îngreunată şi şuierătoare.

2. Mâncărime persistentă şi inexplicabilă

Chiar dacă de cele mai multe ori acest simptom nu are legătură cu cancerul, mai există cazuri în care s-a demonstrat că poate să fie asociat cu cancerul uterin (mâncărimi genitale persistente) sau cu cancerul cerebral (mâncărimi persistente la nivelul nărilor).

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?