5 probleme de frumuseţe pe care le poţi moşteni de la mama ta

22 Ianuarie 2014
Probleme de frumuseţe pe care le moşteneşti de la mama ta
Probleme de frumuseţe pe care le moşteneşti de la mama ta

Se spune că trebuie să-ţi priveşti mama dacă vrei să ştii cum vei îmbătrâni. Moştenirea ta genetică are un rol important de spus în ceea ce priveşte evoluţia frumuseţii tale de-a lungul timpului, iar dacă ştii cu ce probleme se confruntă mama ta din punct de vedere estetic, îţi este mai uşor să le ţii sub control dacă te vei lovi şi tu de ele.

Iată care sunt posibilele "moşteniri" neplăcute din punct de vedere fizic:

Celulita

Pe lângă alimentaţie nesănătoasă şi sedentarism, apariţia celulitei este condiţionată şi de factorul genetic. Iar ca să ştii cât de puternic vei fi afectată de celulită, este suficient să-ţi "studiezi" mama. Dacă mama ta are celulită accentuată, cel mai probabil vei fi la fel de afectată de această problemă nesuferită când vei avea vârsta ei sau chiar mult mai devreme.

Ridurile

Îmbătrânirea prematură a pielii şi apariţia ridurilor sunt cauzate în mare parte de razele solare şi lipsa protecţiei împotriva ultravioletelor. Dar  şi genele tale controlează viteza cu care ridurile se formează. Iar darul de a "îmbătrâni frumos" nu este accesibil tuturor. Dacă unul dintre părinţii tăi este afectat puternic de riduri la o vârstă nu tocmai înaintată, ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru tine. Foloseşte creme cu factor de protecţiesolară şi poartă pchelari de soare pentru a ţine sub control măcar factorii de mediu.

Cearcănele şi pungile de sub ochi

O altă moştenire genetică deloc de apreciat sunt cearcănele, dar şi pungile de sub ochi.Citeşte mai multe pe eva.ro.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?