43 de oameni au murit din cauza frigului, în această iarnă

10 Ianuarie 2009
Foto:funromtour.ro
Foto:funromtour.ro
43 de persoane, între care şi un copil de trei luni, au decedat iarna aceasta, din cauza hipotermiei, a anunţat subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

Potrivit lui Arafat, situaţiile raportate de unităţile sanitare din teritoriu au arătat că, în perioada rece de la sfârşitul anului trecut şi în zilele scurse din acest an, au murit 43 de persoane, între care şi un copil de numai trei luni despre care Arafat a spus că făcea parte dintr-o familie cu posibilităţi limitate.

De asemenea, Arafat a spus şi că medicii serviciilor de ambulanţă au acordat sprijin unui număr foarte mare de persoane, care au suferit din cauza temperaturilor scăzute.

Ministrul Oprea a cerut prefecţilor să acorde o atenţie deosebită familiilor nevoiaşe, bătrânilor lipsiţi de polibilităţi, persoanelor fără adăpost şi a celor care locuiesc în adăposturi modulare în urma inundaţiilor din 2008. Oprea a solicitat situaţia persoanelor aflate în aceste situaţii şi le-a cerut prefecţilor să acorde ajutoare acestor persoane, lemne de foc şi alimente.Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?