4 zodii care NU tolerează minciuna. Te citesc dintr-o privire

6 Noiembrie 2018
4 zodii care NU tolerează minciuna. Te citesc dintr-o privire
4 zodii care NU tolerează minciuna. Te citesc dintr-o privire

Unele zodii au un mod incredibil de a detecta mincinoşii. Ele sunt foarte deschise faţă de toată lumea şi citesc foarte bine oamenii.

Care sunt zodiile care nu tolerează minciuna?

BerbecBerbecul nu are timp pentru mincinoşi. El este sincer tot timpul cu toată lumea pe care o întâlneşte, deci nu vede niciun motiv pentru care să îi accepte pe cei falşi. Spre deosebire de alţi oameni, el îşi dă seama imediat dacă cineva spune un neadevăr. Berbecul ştie că dacă eşti demn de încredere, totul va fi minunat. Aşa că va căuta să aibă alături tot mai mulţi oameni cinstiţi cu care să se distreze şi cu care poate ajunge acolo unde îşi doreşte.

Gemeni

Gemenii încearcă din răsputeri să nu mintă pentru că ştiu cât de urât e sentimentul de a fi minţit. Ei au tendinţa de a avea prea multă încredere în oamenii care arată că ştiu ce fac, dar dacă îi trădezi, atunci te vor scoate rapid din viaţa lor. Indiferent dacă este vorba de familie sau prieteni, dacă vor fi minţiţi, niciodată nu îi vor mai putea privi la fel. Gemenii sunt genul de oameni care îţi oferă ceea ce meriţi, scrie eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Angel
07 Nov 13:20
Cine stie atricolele nu stie nici sa numere nici sa scrie, NU MAI MINȚIȚI NUMA VOI ADUCETI STIRI FALSE SI SPERIATI LUMEA
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?