250 de persoane din Făgăraş au protestat în faţa prefecturii Braşov

22 Octombrie 2009
Foto: Realitatea Tv
Foto: Realitatea Tv
250 de persoane din Făgăraş au protestat în faţa prefecturii Braşov. Oamenii sunt nemulţumiţi deoarece Guvernul nu a alocat nici măcar un leu Făgăraşului din fondurile destinate datoriilor înregistrate de CET-uri. Asta în condiţiile în care, spun protestatarii, Braşovul a primit 56 de milioane de lei.
Oamenii spun că primăria Făgaraş ar fi fost discriminată pentru că aceasta a solicitat 1 milion de lei pentru a plăti datoriile acumulate către regia de gaz, dar nu a primit nici un leu.

Din toţi banii alocaţi judeţului Braşov, respectiv 56 de milioane de lei, toţi au mers către CET Braşov şi nici un leu în judeţ. Astfel, pentru că CET Braşov şi-a plătit datoriile, aproape 20.000 de apartamente vor avea din nou apă caldă şi căldură, asta după ce   braşovenii nu au avut timp de cinci luni, apă caldă.În schimb 7000 de apartamente riscă să rămână în frig în plină iarnă. Dacă până la 1 noiembrie Regia de Termoficare din Făgaraş nu îţi plăteşte datoriile se va sista furnizarea de gaz.Sursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?