MEDIU












Undă verde pentru Centura Verde București-Ilfov
Undă verde pentru Centura Verde București-Ilfov. Vot în unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu și păduri din Senat - FOTO
Înscrisă ca amendamente la noul cod silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost votată astăzi, cu unanimitate, după patru runde de dezbateri, de către comisiile reunite pentru mediu și păduri ale Senatului. Ministerul Mediului susține oficial demersul, alături de parlamentari din tot spectrul politic. 

ACTUAL





Mai multe percheziţii la importatorii ilegali de deşeuri din Arad. 7 persoane urmau să fie duse la audieri/ Arhivă foto
Mai multe percheziţii la importatorii ilegali de deşeuri din Arad. 7 persoane urmau să fie duse la audieri
Procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminaşităţii Organizate fac, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la sediul unei firme din Arad care se ocupă cu importul de deşeuri din vestul Europei, precum şi la mai multe locuinţe. Potrivit anchetatorilor, mai multe documente urmează să fie ridicate, în urma percheziţiilor. Totodată, șapte persoane urmează să fie duse la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiate.

ACTUAL














Consiliul Județean Prahova vrea să rezilieze contractul cu operatorul de salubritate
Consiliul Județean Prahova vrea să rezilieze contractul cu operatorul de salubritate
Consiliul Județean Prahova vrea să rezilieze contractul cu United Waste Solutions SRL (fosta Rosal Grup SA). Motivul îl reprezintă neplata redevenței de către Rosal, chiar dacă în anii trecuți au mai existat astfel de probleme, iar atât Asociația de Dezvoltare Intracomunitară, structura care asigură bunul mers al contractelor de salubritate ale operatorului, cât și Consiliul Județean Prahova, au dat dovadă de înțelegere.

ACTUAL