Zborurile de pe Aeroportul Sibiu, afectate de vremea rea

12 Februarie 2019
Zborurile de pe Aeroportul Sibiu, afectate de vremea rea
Zborurile de pe Aeroportul Sibiu, afectate de vremea rea

Patru curse au plecat astăzi, 12 februarie, cu întârziere de pe Aeroportul Internațional Sibiu. De asemenea, cursele Sibiu – București și Sibiu Nurnberg pleacă, de pe aeroport, cu o întârziere de aproximativ două ore. Aceste întârzieri s-au înregistrat din cauza vremii nefavorabile și a necesității efectuării proceselor specifice operării în condiții de iarnă.

„Precipitațiile sub formă de zăpadă cu conținut ridicat de apă au îngreunat procesul de degivrare a aeronavelor, determinând, implicit, creşterea timpului necesar pentru degivrarea acestora”, transmit reprezentanții Aeroportului.

În cele ce urmează puteți citi situația detaliată a zborurile cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu din cursul zilei de azi:
(P) Sibiu – München (Lufthansa): ora programată plecare 06:05, oră decolare 07:18;
(P) Sibiu – Tel Aviv: ora programată plecare 06:10, oră decolare 06:43;
(P) Sibiu – Dortmund: ora programată plecare 07:10, oră decolare 09:29;(P) Sibiu – München (Tarom) ora programată plecare 07:15, oră decolare 10:51;
(P) Sibiu – Bucureşti: ora programată plecare 12:10, oră estimată plecare 14:30;
(P) Sibiu – Nurnberg: ora programată plecare 12:45, oră estimată plecare 14:15.

Sursa: realitateadesibiu.net

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?