Windows 9 va fi lansat cu o caracteristică demnă de filme SF

22 Septembrie 2014

Noi capturi de ecran publicate online zilele trecute confirmă suportul pentru rezoluţii 4K şi 8K în viitorul Windows 9.


 

La ora actuală mulţi dintre noi folosim display-uri HD sau Full HD. Indiferent că le avem integrate în notebook-uri sau ne conectăm sistemul desktop la astfel de panouri, acesta par să fie noul standard. În acelaşi timp însă, din ce în ce mai multe monitoare 4K tind să devină accesibile. Ca urmare, în câţiva ani, este foarte probabil să facem, din ce în ce mai mulţi, tranziţia către panouri UltraHD.

Gândindu-se probabil la viitor şi având încredere că vom folosi pentru mulţi ani de acum înainte viitorul Windows 9, Microsoft se pare că-şi optimizează sistemul de operare pentru cele mai noi panouri HiDPI. Informaţia vine de la PCPortal.org.ru, aceeaşi echipă care în urmă cu câteva zile a mai postat o colecţie stufoasă de capturi de ecran din viitoarea versiune de Windows. De această dată, redactorii respectivei publicaţii online au găsit dovezi cum că Windows 9 va suporta nativ nu doar panouri 4K, ci şi 8K.

Află totul despre această tehnologie pe playtech.ro. Subiecte pe aceeași temăSursă: PLAYTECH.RO

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

11 0
No Such Agency
22 Sep 11:27
Bine, lasati pr0stiile astea, cat de bine poate fi spionat utilizatorul?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?