Prognoza pentru următoarele trei zile. Vești noi de la meteo

6 Februarie 2019
Vremea
Vremea

Joi, vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros şi numai izolat, mai ales în regiunile sudice, vor fi precipitaţii slabe, fulguieli sau lapoviţă, cu precădere în prima parte a zilei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 0 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile intracarpatice. Dimineaţa, în zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

Vremea în București

În Capitală, 0 grade dimineața. Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Vremea la munte

La munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în masivele sudice, însă doar izolat vor fi posibile ninsori slabe, mai ales în vestul Carpaţilor Meridionali, cu precădere în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ieri, cu precădere în masivele sudice.

Vremea vineri și sâmbătă

Vineri, vremea se va menține normală din punct de vedere termic. Temperaturile maxime, pozitive în toată ţara, cu cele mai ridicate valori în regiunile intracarpatice: 8 grade la Timișoara și Reșița, 7 la Alba Iulia și Oradea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-est și nord-vest, unde izolat vor fi condiții pentru precipitații slabe mixte, mai ales la începutul zilei. Vântul va suflă slab și moderat.Dimineața, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

În capitală, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. –4…-2 grade dimineața și 4-5 grade la amiază.

Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade la Miercurea Ciuc și 8 grade la Timișoara, Reșița și Drobeta. Cerul va fi variabil în zonele de deal și de munte, iar în restul teritoriului vor fi înnorări temporare și local ceață. Izolat vor fi precipitații slabe, burniță sau fulguieli, mai ales în nordul extrem al țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

În Bucureşti, –5…-3 grade dimineața și o maximă mai ridicată decât vineri, 6-7 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața, vor fi condiții de ceață.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?