Vrăjitoarele din Rusia au chemat puterile supranaturale ca să-l ajute pe PUTIN

9 Februarie 2019
Vrajitoarele din Rusia
Vrajitoarele din Rusia
Vrajitoarele din Rusia Vrajitoarele din Rusia Vrajitoarele din Rusia

Vrăjitoarele din Rusia fac scut împotriva președintelui Vladimir Putin. Câteva zeci de femei care pretind că au puteri supranaturale s-au reunit ca să-i ofere protecție magică liderului suprem de la Kremlin.

Vrăjitoarele și clarvăzătoarele din Rusia au efectuat unul dintre ritualurile cele mai puternice, "cercul puterii", cu scopul de a transmite energia lor mistică președintelui Vladimir Putin, potrivit The Moscow Times.

Zeci de femei și bărbați care pretind că au puteri supranaturale au stat alături, în efortul de a-l întări și sprijini pe șeful statului rus. Șefa vrăjitoarelor ruse Alyona Polyn a declarat că intenția principală a adunării este de a spori calitatea vieții în Rusia, în întreaga lume, prin puterea Rusiei, dar și de a-l susține pe președintele țării.

"Ne-am adunat aici pentru a face lumea mai bună prin Rusia", a spus Polyn. "Vino cu măreția, puterea Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin prin puterea cuvântului meu", a intonat ea în timpul ceremoniei. Cultura tradițională rusă are numeroase mențiuni despre conducători înzestrați cu puteri magice, care își iau puterea din surse mistice.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?